Wat vinden klanten?

Natuurlijk ben ik super blij met mijn klanten. Wilt u weten wat klanten van Studio HEIN vinden? Dan kunt u dit hieronder lezen!

Als Protestantse Gemeente Tienhoven steunen wij al jaren op de creativiteit van Studio Hein.
Heinie geeft met haar vormgeving een eigen gezicht aan onder meer het KerstKerkraam, het jaarboekje en recent: de Startfolder. Met plezier worden de door Heinie vormgegeven producten binnen en buiten Tienhoven verspreid en vooral: gelezen.

Namens de Protestantse Gemeente Tienhoven,
de kerkenraad
September 2022

 

Alles gemaakt door: Studio HEIN! Zo ontzettend mooi en leuk gedaan. Je bent op zoek naar een kraamcadeau en dan ineens weet je het! Wat kan Heinie dat toch, wat een creatieve dame! De volgende opdracht is ook weer voor haar! Dank je wel, Heinie, voor je creativiteit, het is geweldig geworden en wat zijn we er blij mee!

Frieda Stoof-Van Ewijk
Maart 2022

Heinie verzorgt al meer dan 10 jaar de creatieve uitdagingen die wij zelf als bedrijf niet zelfstandig konden invullen. Denk aan het (her)creëren van een logo, briefpapier, belettering ontwerp voor de auto’s, visitekaartjes en foto’s. Wij zijn ontzettend tevreden over Heinie haar creativiteit, behulpzaamheid, meedenkend vermogen en het fijne contact. Wij hopen nog vele jaren met Heinie te kunnen samenwerken!

Hoveniersbedrijf Loek Barte
Dorien en Loek Barte
April 2021

Heinie heeft bij het overlijden van mijn vader de zorg voor de rouwkaarten voor zich genomen. Ze wist dit zo goed exact te maken dat het precies bij hem paste. Het was snel, professioneel en ze dacht aan alles waar wij op dat moment door emotie niet aan dachten.
Daarnaast heeft ze de rouwdienst op foto vastgelegd. Ze was er wel maar op een manier dat niemand eigenlijk echt in de gaten had dat ze er was. Ze wist veel dingen op een prachtige manier vast te leggen waar toch veel dingen door emotie langs ons heen gingen, zodat we later terug konden kijken op een prachtig afscheid in een moeilijke tijd,
Ook heeft ze nog een portret schilderij gemaakt van mijn vader voor mijn moeder. Deze is zo prachtig realistisch dat het bij het zien net is of hij zo uit het schilderij komt, zo enorm bijzonder.
Haar portretten zijn echt fantastisch!
Heinie is enorm creatief, meedenkend, en haar persoonlijke liefdevolle benadering zorgt direct voor verbinding, wat ervoor zorgt dat je ook geen enkele zorgen hoeft te maken over je opdracht want zij draagt met liefde zorg voor een perfecte afwikkeling.
Heinie nogmaals bedankt voor alles!

Sandra Ammerlaan
juni 2020